Info

INFO

Tommy

Tommy Olsson

076-838 67 18

tommy@graftec.se

Efter att ha varit i branschen sedan mitten av 1980-talet så finns den erfarenhet och det kunnande som krävs för att ge dig som kund den rätta produkten och kvalitén för ditt användningsområde.


Från början var produktionen i stora delar hantverksmässig med handtryckning av kläder och dekaler samt handskärning av självhäftade logotyper och vinyltexter till skyltar, fönster och bilar m.m. Mycket av detta har idag, tack vare datorer och digitalisering, ersatts av storformatsskrivare och skärplottrar i allt från små till mycket stora format, men även äldre tekniker som screentryck och offsettryck samt värmetransfer, laser och andra metoder används beroende på produkt, antal och användning.


Produkter och material som erbjuds kommer från de främsta tillverkarna och leverantörerna på marknaden vilket är en förutsättning och en garanti för leveranser av hög kvalité.


Företag och föreningar är de typiska kunderna men även privatpersoner är välkomna med förfrågningar. Ingen order är för liten eller för stor.


Utbudet är mycket stort och här på hemsidan visas endast en liten del så hittar du inte det du söker, hör av dig så går det troligen att ordna.

KONTAKTUPPGIFTER

Öppet vardagar mellan 8.00 - 16.00.

Mail eller kontaktformulär kan skickas dygnet runt, du får svar senast nästa helgfria vardag.